19 January 2012

Echipa Buddypole din nou în Caraibe

Şi în acest an membrii grupului «Buddies in the Caribbean» vor organiza o mini-DXpediţie, de astă dată pe insula Grenada (IOTA NA-024) între 1 şi 9 februarie 2012. Echipa, specializată în activităţi utilizând o putere de ieşire de 100 de waţi sau mai puţin şi sisteme de antene portabile  Buddypole va lucra din locaţii fixe dintr-o vilă situată la altitudine şi din locaţii portabile din diferite puncte ale insulei folosind CW, SSB şi moduri digitale pe benzile de la 160 la 10 metri. Economia de mijloace are farmecul ei!
Echipa se compune din următorii operatori: Budd W3FF, Mike KC4VG, Vhris W6HFP, Guy N7UN, Bill W7ZT, Weymouth K8EAB, Paul KB9AVO şi Steve WG0AT. Procedura de autorizare nu este încă definitivată, dar fiecare dintre operatori speră să-şi primească indicativul său J3/home call. QSL via LoTW, eQSL sau prin poştă pe adresa QRZ.com a operatorilor (cu SASE).
Pentru cei care doresc să vadă grupul în acţiune iată videoul de 20 de minute realizat cu ocazia activităţii din februarie 2011, când s-a lucrat de pe superba insulă Dominica J7.




 *   *   * 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved