01 December 2011

Doi ani de muncă şi o diplomă de vizitator
La 4 ianuarie 2012 se vor împlini doi ani de când am lansat această pagină de internet, care conţine acum circa 450 de materiale din practic toate domeniile radioamatorismului, grupate pe 7 categorii (vezi Sumarul articolelor). Cu peste 102000 de accesări de pagini de către 32550 de vizitatori unici din 102 ţări (81,3% din România) blogul cu cele patru anexe ale sale a încercat să ofere tuturor câte ceva de citit sau de vizionat (circa 100 de videouri, multe dintre ele educaţionale) şi să ridice nivelul informaţional al radioamatorilor YO, inclusiv prin paginile sale permanente. 
Sper că în afară de articolele curente publicate la fiecare 2-3 zile «Ghidul de conversaţie în 6 limbi», «Practicile de operare» de ON4WW, «Calendarul DX» şi «Concursurile lunii» preluate în traducere de pe saitul lui NG3K respectiv SM3CER, «Ghidul DX-manului începător» de K7UA în traducere românească, lista actualizată a entităţilor DXCC, lista cu hărţi interactive a zonelor CQ şi ITUpagina celor 277 de linkuri utile etc. au fost consultate cu folos de numeroşi colegi din YO şi din străinătate.  Doresc să mulţumesc tuturor celor care au accesat blogul şi cu ocazia acestei aniversări am plăcerea de a le oferi o DIPLOMĂ DE VIZITATOR electronică gratuită. Cei care au citit unele dintre articole mele sau au consultat paginile permanente sunt invitaţi să adreseze o solicitare pe adresa yo4px@rdslink.ro (sau prin numerele de telefon de la Date de contactînscriind cuvântul «diploma» la Subject şi numele şi indicativul propriu în text. Solicitările vor fi satisfăcute în ordinea sosirii lor, iar identitatea solicitanţilor NU va fi făcută publică.
Francisc Grünberg, YO4PX
Decembrie 2011




Two years of work and a Visitor Diploma

I am celebrating in January 2012 two years of my blog http://yo4px.blogspot.com, which contains now more than 450 materials about amateur radio, translations and own writings, a lot of videos, my Conversation Guide in 6 languages , the translation into Romanian of the Operating Practices by ON4WW and of the New DXers' Handbook by K7UA. There is a Google Translator available. 
To those who have read on Southgate Amateur Radio News, on eHam or elsewhere my articles translated into English "Dictators and Amateur Radio", "The Race with Obstacles" or "Errare humanum est" (To err is human) and those who ever visited my blog or are going to do it in the future, I offer an electronic free-of-charge Visitor Diploma.
Send me an e-mail to yo4px.rdslink.ro with the word Diploma in the Subject column and with your name and call sign in the text if you want to receive the Visitor Diploma. It can be seen below .
73 and best wishes,
Francisc Grünberg, YO4PX




*   *   * 

Comentarii  înscrise pe Forumul de la Radioamator.ro şi pe grupul de discuţii "Radioamator-Radioamatorism în România":

Salutari tuturor!

Pt. Tine Feri multzumiri si felicitari ! La multzi ani !- cu sanatate si putere de munca.

73 Bela - YO6OAF


de YO8RAA » Joi Dec 01, 2011 9:11 
Felicitari si La Multi Ani !
de YO2MML » Joi Dec 01, 2011 12:18 
LA MAI MARE! SUCCES!
de n2yo » Joi Dec 01, 2011 5:48 

Este impresionant efortul depus pentru crearea, dezvoltarea si intretinerea paginii dumneavoastra de internet. Ar trebui sa fie un model de urmat pentru radioamatorii care au sau doresc sa-si creeze un blog pe teme ham-radio. Va multumesc pentru diploma. Felicitari si la mai mare!
73s de Ciprian N2YO

de yo4btb » Joi Dec 01, 2011 7:25 
Iti multumesc pentru activitatea depusa,sper ca va continua la fel si pe viitor. Informatiile publicate mi-au fost utile de multe ori.
LA MULTI ANI !
YO4BTB,Gil

de yo3gh » Joi Dec 01, 2011 7:55 
Pagina lui YO4PX are multe informatii si documentare utile radioamatorilor. Am gasit mereu ceva nou , ceva necitit de mine , practic acolo poti afla cele mai noi info din domeniu , traduse si prelucrate. Am si 2 publicatii de la Francisc ( cu autograf :) )care stau la loc de cinste printre cartile de radioamatorism din biblioteca. Ii doresc lui Francisc sanatate si sa continue cat mai mult cu acest blog pe teme de radio-ham, iar lui Ciprian felicitari ptr diploma si ptr managementul acestui site . ‘73 de YO3GH.

de yo5amf » Vin Dec 02, 2011 7:59 
Draga Feri! 

In primul rand mii de multumiri pentru pagina ta, ce ne aduce o multime de informatii foarte utile pentru activitatea noastra. Se vede ca este intretinut, actualizat cu pasiune. Izi doresc multa sanatate si impliniri in viitor 73/dx Alex

de YO9CHO » Vin Dec 02, 2011 8:54 
FELICITARI SI VIATA LUNGA!

de YO4PX » Vin Dec 02, 2011 2:41 pm
Sunt extrem de mişcat de aprecierile şi urările exprimate, atât pe acest forum cât şi pe cale directă, prin e-mailuri şi prin telefon. Mulţumesc tuturor şi îi asigur că voi depune toate eforturile pentru a menţine blogul la fel de activ şi cât se poate de atractiv. În acest scop aştept colaborări şi sugestii.
E timpul să lăsăm pagina principală a forumului liberă şi pentru alte subiecte. Toate cererile pentru diploma de vizitator sosite până acum au fost onorate. Diploma rămâne disponibilă pe termen nedefinit tuturor celor care o vor solicita.
73 şi cele mai bune gânduri pentru acest sfârşit de an şi pentru 2012!
Francisc Grünberg, YO4PX

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved