09 June 2011

Directorul IOTA
Editat de Roger Balister G3KMA şi Steve Telenius-Lowe 9M6DXX.
Recent actualizatul Director IOTA este ghidul esenţial pentru participarea la programul de diplome «Insule în eter» (Islands on the Air, IOTA).  Noua ediţie conţine toate noile modificări de regulament şi actualizări ale insulelor acestui program dinamic şi pasionant.
Directorul este o listă completă şi oficială a insulelor IOTA, dar este mult mai mult decât o simplă listă. O secţiune în culori reproduce relatări din mai multe operaţiuni IOTA, de pildă de pe insula Ulituquisalik din Arctica sau de pe insula cu denumire romantică Flint din Oceanul Pacific. Pasionaţii concursurilor vor găsi rapoarte şi rezultate ale IOTA Contest din 2010 şi detalii despre concursul din 2011. Pe lângă detaliile celor mai recente clasamente IOTA Honor Roll, Golden List etc. directorul vă furnizează tot ceea ce vă e necesar pentru a participa la IOTA, începând de la lista insulelor, grupate pe continente şi indexate cu prefixe, până la formularele de cereri şi o multitudine de informaţii şi recomandări pentru vânătorii de insule, solicitanţii de diplome, dar şi pentru DXpediţionari. 
Dacă simpla pasiune de a colecţiona cărţi de confirmare QSL din toată lumea nu a fost suficient de acaparatoare nenumăratele insule şi fascinantul program prezentat în această carte vă va schimba preferinţele. Directorul IOTA este o necesitate atât pentru cei care sunteţi deja implicaţi în program cât şi pentru cei doar interesaţi.
Detalii privind modalitatea de a comanda noul Director IOTA (şi alte numeroase publicaţii editate de asociaţia radioamatorilor britanici RSGB) pot fi găsite aici.
(Traducere şi prezentare de YO4PX. Sursă: saitul IOTA, saitul G3KMA) 

Alt articol pe această temă: 

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved