29 January 2011

Radioamatorism în portabil
Craig VK3VCM a produs un video HD în care îşi expune ideile şi sugestiile despre operarea în portabil a unei staţii de radioamator la 100 de waţiPrezentarea de pe YouTube:
«Ideile şi sugestiile mele pentru a opera cu succes o staţie portabilă în unde scurte şi de a trăi momente plăcute într-o activitate în afara shack-ului. Există două tipuri de “portabil”… Dacă plănuiţi să lucraţi în QRP cu câţiva waţi atunci “portabil” înseamnă un rucsac şi gata ...
Cu toate acestea, dacă doriţi să folosiţi ceva mai multă putere în portabil, trebuie să luaţi în considerare alte câteva lucruri care, în mod surprinzător, sunt lesne trecute cu vederea... Ştiu asta, pentru în câteva ocazii le-am trecut eu însumi cu vederea! Sper ca acest video să-i ajute sau să-i inspire pe unii, undeva, să iasă şi să opereze în portabil! Sunt dornic să aflu despre ideile şi sugestiile dumneavoastră care să facă operarea în portabil mai distractivă şi mai uşoară... Vă rog să comentaţi şi să răspundeţi postând propriile dumneavoastră videouri.
73, Craig VK3VCM»
(Prezentare de YO4PX. Sursă: VK3VCM, Southgate AR News, YouTube)


About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved