13 December 2010

DXpediţie în Afganistan
Comunicat de presă emis de Paul Ewing, N6PSE

INTREPRID-DX GROUP este încântat să anunţe noua noastră expediţie, care va lucra cu indicativul T6PSE din Afganistan timp de 10 zile în cursul lunii mai 2011. Din cauza unor raţiuni de securitate datele exacte şi locaţia DXpediţiei nu vor fi anunţate în acest moment. Intreprid-DX Group este cel care v-a oferit în aprilie 2010 activitatea YI9PSE din Kurdistan, Irak.
Din nou ICOM America a fost de acord să ne sponsorizeze cu transivere, firma ACOM a lui K1LZ ne va furniza robustele amplificatoare ACOM, antenele le vom primi de la SteppIR Antenna Systems. DX Engineering, The DX Store şi The RF Connection s-au angajat să sponsorizeze operaţiunea.
Obiectivul nostru principal este să activăm Afganistanul, această entitate rară DXCC, încercând să oferim la câţi mai mulţi DX-mani şansa de a lucra o «ţară nouă», iar ca obiectiv secundar ocazia de a lucra T6PSE pe cât mai multe benzi noi. Ne vom concentra atenţia pe America de nord şi de sud în momentele în care propagarea va favoriza zonele acestora.
Se prevede ca echipa să fie formată din 10 operatori, printre care Paul Ewing N6PSE (co-lider), Davind Collingham K3LP (co-lider), Hrane Milosevici YT1AD, Krassy Petkov K1LZ, John Kountz WO1S/T6EE, Heathem Sabah YI1UNH, David Flack AH6HY, Jack Ritter W0UCE şi Wayne Rogers W5KDJ.

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved