27 October 2010

Modificări în regulamentul CQ WW

Stimaţi colegi de concursuri, 
Mulţi dintre dumneavoastră nu sunteţi abonaţi la Reflectorul de concursuri sau la CQ Magazine şi este posibil să nu fi aflat despre anunţul pe care l-am dat publicităţii. Comitetul de concurs CQ WW doreşte să vă informeze prin intermediul acestui buletin informativ cu privire la faptul că programul diplomelor categoriei de concurs ASSISTED a fost mult îmbogăţit.
Anunţăm modificări de întărire a programului de diplome Assisted. Începând cu concursurile CQ WW din anul 2010 programul de diplome al categoriei de concurs Assisted a fost extins semnificativ.
- Toţi participanţii asistaţi din categoriile All Low Power şi QRP vor fi publicaţi în clasament şi vor fi eligibili pentru diplome, la fel ca şi în cazul participanţilor neasistaţi.
- Împreună cu rezultatele concursurilor din 2010 se va publica şi un desfăşurător pe benzi în categoria  Assisted pentru regiunile WorldEurope şi U.S.A.
- În fine, numărul plachetelor disponibile pentru participanţii asistaţi va fi mărit, pentru a include categioriile Europe Assisted All Band şi All World assisted Single Band.
Sperăm ca această acţiune să constituie un stimulent pentru participanţii care folosesc un sistem de semnalare a QSO-urilor  (DX Cluster, Skimmer etc. - nota mea, YO4PX) pentru a se înscrie în categoria Assisted.
Vă rog să luaţi notă de faptul că data-limită pentru prezentarea logurilor din etapa de SSB s-a modificat, ea fiind acum 21 noiembrie 2010, iar pentru etapa de CW 21 decembrie 2010.
73
Bob, K3EST
(Traducere şi prezentare de YO4PX. Sursă: pagina CQ WW DX Contest)

About Me

My photo
Constanţa, Constanta, Romania

ARHIVA ARTICOLELOR

free counters Stats Copyright©Francisc Grünberg. Toate drepturile rezervate. All rights reserved